MASTER CHEESE 2109 BARCELONA

Aquest dissabte varem visitar l’acte promocional Master Cheese 2019 a Barcelona de formatges de Suïssa.

A Comercial Lluís Rosquellas, com a distribuidors de formatges Suïssos dels afinadores Gourmino no podiem faltar en aquest event!

A la nostra empresa considerem molt important coneixer els productes per saber que oferim, per saber on podem ajudar als nostres clients, per això varem asistir a una una interessant master class dels formatges, varietats, el.laboració, característiques, diferencies, professionalitat, i molta informació important d’aquest productes.

Els formatges Suïssos son considerats dels millors a nivell mundial degut a la qualitat, professionalitat, característiques, sabors, i altres molts aspectes que fan que aquest producte sigui diferent de la resta.

Despres de la master class es varen poder degustar set varietats de formatges: Le Gruyere, Emmentaler, Appenzeller, Tete de Moine, Sbrinz, L’Evitaz i Vacherin Fribourgeois, pero existeixen molts mes!

A la tarda es va realitzar una cata en la recerca del millor catador de formatges 2019.

Un event realitzat amb molt de gust com els formatges Suïssos!!

http://www.gourmino.ch

IBERICOS GUILLEN

Des de Guijuelo surten alguns dels millors pernils ibèrics que s’elaboren a la península, aquest es el cas de Ibericos Guillen, un fabricant que controla tot el procés dels seus productes començant per les seves dues finques, l’alimentació del seu propi bestiar i finalment amb un exhaustiu control dels processos de fabricació on mitjançant mètodes tradicionals que han seguit realitzant des de ja fa uns quants anys han aconseguit productes d’altíssima qualitat.

Els productes que s’elaboren a partir de matèries primeres d’alta qualitat donant com a resultat un exquisit producte per el paladar dels consumidors. Son productes fets amb paciència ja que per aconseguir el producte adient necessita repòs  i curació tot controlat  a les cambres d’assecatge situades a Guijuelo.

http://www.ibericosguillen.com

Pernil d’aglà Ibèric
Espatlla dàglà Ibèrica
Xoriç ibèric
Llom Ibèric

TETE DE MOINE A.O.P.

El Tête de Moine AOP, literalment cap de monjo, és un formatge semidur amb forma de cilindre que pesa al voltant de 800 grams i té una textura molt fina que es fon a la boca fàcilment. No es talla, sinó que es grata amb un rascador, com el girolle o el pirouette, formant fines rosetes. A l’rascar el formatge s’incrementa la superfície que entra en contacte amb l’aire. Això modifica per una banda l’estructura del cos i permet per un altre el desenvolupament ple del gust aromàtic suaument fundent. Els monjos del monestir Bellelay, al Jura de Berna, ja raspaven seva Tête de Moine AOP amb aquesta fulla elevada. Segons la tradició, el formatge dels monjos s’emprava ja al segle XII com a mitjà de pagament.